fredag den 9. maj 2008

Min debut i Hvedekorn

I øvrigt er jeg med i det nye hvedekorn. Jeg har fem digte med. Det er Lars Bukdahls første udgave som redaktør. Og det er min debut. Man kan downloade den nye udgave 1/2008 som pdf på hjemmesiden (under: Hvedekorn-arkiv) her: http://www.hvedekorn.dk/
Der er på side 12 og 13

På den litterære blog martinmj.blogspot.com skrev Martin Johs. Møller (jeg ved ikke hvem det er) i sin anmeldelse:
"En af de mest lovende, ja ærlig talt en af de slet og ret bedste, i tidsskriftet er debutant Olga Ravn (kommende forfatterskoleelev f.1986), som formår både at skrive hverdagsrealistisk, lettere symbolistisk (i hvert fald symbolsk) og med inddragelse af myte-/eventyrlignende motiver i samme tekst."

I Weekendavisen skriver de:
"Således er der mangt og meget i dette første udspil fra Bukdahl & Vind, og det vigtigste midt i alt det vigtige er selvfølgelig de unge digtere, debutanterne, der udover at afsende manifester også liiige skal have bakset eksistensen på plads [...] Der står noget på spil, og hvad med denne her: »Svanemølleværket og Nordhavn station er dine ekskærester i stor cement,« hedder det hos Olga Ravn som det manifeste udtryk for tab. I forbifarten og altid."

På Cover skriver jeg små artikler (3000 anslag) om Carol Lim fra Opening Ceremony, Cathrine Raben Davidsen og Djuna Barnes. Udenfor er der 23 grader. Jeg er glad.

4 kommentarer:

Jeppe sagde ...

Du er sej.

!

Christoffer G sagde ...

Ja det må man sige.

Jeg havde godt nok hørt fra Jeppe at du var kommet ind, inden at du lavede dette indlæg.

Rimeligt vildt, at den nyhed skulle en hel gang rundt om jorden for at nå hen til mig.

Om det så skal en gang rundt om jorden igen, så ønsker jeg dig i hvert fald stort tillykke herfra.

Martin Johs. Møller sagde ...

Hey Olga, jeg skal nok give mig til kende, når du læser op på lørdag. Ikke at det nødvendigvis får dig til ligefrem at vide hvem jeg er.

Jeppe sagde ...

HAR DU STJAALET MINE LYSPROEVER!!! Hvad fanden bilder du ind? Du kan da ikke bare stjaele mine lysproever. GRRRRRRRR

Ej. Jeg synes det er rigtig godt det du har skrevet, Olga. Tommel op.