tirsdag den 6. maj 2008

Paranormal (Skygger)

For tiden arbejder jeg på et paranormalt readymadeprojekt med tekster fra nettet. Det er ikke rigtigt readymades for jeg behandler, redigerer og oversætter dem. Men forhåbentlig giver de stadig en følelse af at være autentiske (det er de også! jeg har kun omformuleret!). Her er et afsnit om skygger:

SKYGGER
Udseende og karakteristisk:
Skyggerspøgelser viser sig som skygger af forskellig art. De minder en smule om ektoplasmisk dis, men farverne er mørkegår og sorte. Det er nemt at forveksle skyggespøgelser med naturlige skygger på fotografier, så hver forsigtig med din analyse. Skyggespøgelser er oftest snu og undvigende. Man ser dem oftest ud af øjenkrogen, eller mens de glider igennem en væg. Man kan også komme ud for at se dem reflekteret i spejle og andre skinnende objekter. Fugle og katte er særlig følsomme overfor dem.
Der er tre forskellige slags Skyggetyper:

Type A
Viser sig som en lille mørk og tåget sky. Bredden er næsten altid under tres centimeter, men skyggen kan drive og svæve opad i en længde på op til femogtyve meter.

Type B

Viser sig som en stor kugle i en tyk og uklar masse. De har typisk en radius på halvtreds centimeter til femogtyve meter.

Type C

Viser sig i menneskelig skikkelse med en højde på alt fra femogtyve centimer til femogtyve meter. De bærer ofte hat.

Steder, hvor skyggerne er blevet set:
Oftest i hjem eller udenfor langt væk.

Spekulationer:
Den generelle konsensus er, at skyggerne er spøgelser i en af deres forme. Nogen vil hævde at de er demoniske væsner eller ånder. Men det virker ikke som om at det er tilfældet, i hvert fald ikke for det meste.

Ingen kommentarer: