tirsdag den 18. marts 2008

Zeitgeist

Jeg har lige set en konspirationsteori-film om 9-11 som hedder Zeitgeist. Jeg ved ikke om man kan faa den i Danmark, men maaske kan man downlade den et sted.

Filmen handler selvfoelgelig om, at det var den amerikanske regering der stod bag angrebet paa WT (ikke dig, Sara.. bygningerne i New York) ligesom saa mange andre konspirationsteori-film jeg har set, men denne her har et ret interessant historisk perspektiv fordi den sammenligner med lignende situationer tidligere i USAs og Tysklands historie. Den paastaar at USA baade I foerste og anden verdenskrig plus Vietnamkrigen provokerede / mediestuntede for at komme med i krigen. Krig er nemlig super godt for den amerikanske oekonomi. Adolf Hitler satte ogsaa ild til sin Reichstag for at have en undskyldning for at rykke ind i Polen.

Filmen har tre dele. Den foerste handler om en sammenhaeng mellem kristendommen og stjernetegn (12 diciple = 12 maaneder, Jesus er solen) og de to andre dele handler om 9-11 og om banksystemet i USA.

Alt i alt er det en meget interessant film hvis man kan abstrahere fra den til tider ret cheesy Michael Moore-agtige retorik.

Ps. Hold kaeft hvor ser det sjovt ud med den dvaerg der facesurfer!!

Ingen kommentarer: