lørdag den 16. august 2008

Interaktiv Gadehistorie Fra San Francisco


He makes a choice in the third act that will determine the outcome of the story...

Tryk paa overskriften for at se mere

Jeg fandt det omkring Mission Dolores Park. Se her

2 kommentarer:

sara wt sagde ...

cool cool. godt der er gode mennesker til at lave sådanne ting. det varmer hjertet. jeg har en teori, som går ud på, at fantasien må være den ideelle styreform.

Jeppe sagde ...

Det minder mig om en historie jeg engang laeste i et Anders Andblad. Det var Mickey Mouse og Fedtmule (jeg havde helt glemt hvor fedt det navn er) der var strandet paa en ø hvor alt de forestiller sig bliver til virkelighed. I starten er det sindsygt fedt med isvaffeltraeer og den slags, men saa begynder Mickey at blive nervøs og faar tanker om Sorteper og UFOer og sørøvere. De forvolder Mickey og Fedtmule store problemer og Mickey prøver at koncentrere sig om ikke at taenke paa den slags farligheder. Problemet er bare at hvis man taenker paa at man ikke skal taenke paa en ting saa taenker man automatisk paa den ting. Til sidst kommer han til at taenke paa hvad der ville ske hvis UFOerne, Sorteper og sørøverne slog sig sammen i en bande. Og ganske rigtigt aabner han øjnene og ser at de har rottet sig sammen.
Jeg kan desvaerre ikke huske hvad historien ender med fordi det var en historie i to dele og jeg kunne aldrig finde det andet blad. Men ideen er god.